Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Kasım 2014 16:06

Emekli madenciye, ölüm maaşı şoku!

Muğla’da maaşının bağlanmasını bekleyen emekli madenci, SGK’dan gelen, 'Ölüm aylığınız bağlanmıştır' mesajı ile şok oldu.

Emekli madenciye, ölüm maaşı şoku!
emekli madenci, Emekli madenciye ölüm maaşı, ölüm maaşı, SGK

Muğla'nın Milas ilçesinde 32 yıllık maden işçisi Seyfettin Metin (52), emeklilik için başvuru yaptı. Emekli maaşını bekleyen Metin, dün aldığı mesajla adeta şok oldu. SGK (Sosyal Güvenlik Kurumu) imzasıyla yollanan, "Ölüm aylığınız bağlanmıştır. PTT Milas Şubesinden 24.11.2014 tarihinde alabilirsiniz. Bilgilerinize iletiriz. Muğla SGİM' mesajı karşısında bir anda tansiyonu yükselen emekli madenci, "Mesajı okuyunca şok oldum. Neden diri insan için ölü ifadesi kullanılıyor?" diyerek SGK'ya sitem etti.
Milas'ın Ören Mahallesi'nde bulunan Kemerköy Termik Santrali'nden emekli olan 2 çocuk babası Seyfettin Metin, şaşkın bakışlarını görüp ne olduğunu soran oğluna mesajı gösterdiğini belirterek, "Bir anda şok oldum, 'Hayırdır başıma bir şey gelecek de ben mi bilmiyorum' dedim" şekilnde konuştu.Metin, mesajla ilgili kuruma başvuruda bulunduğunu söyledi.
Emekli madenciye, ölüm maaşı şoku! 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...