Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Kasım 2014 11:05

'TSK'nın Gülü' Elif Zeynep'e önemli ziyaret

Hava Kuvvetleri Kurmay Başkanı Hava Korgeneral Mehmet Şanver, trafik kazasında babası Astsubay Ahmet Murat Birdane ile annesi Mehtap Birdane'yi kaybeden 'TSK'nın Gülü' olarak kabul edilen Elif Zeynep'i, Hava Kuvvetleri Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde ziyaret etti.

'TSK'nın Gülü' Elif Zeynep'e önemli ziyaret
TSK,Datça,Muğla,Kırıkkale,Genelkurmay,Genelkurmay Başkanlığı,

Genelkurmay Başkanlığı, 25 Aralık 2012 tarihinde Muğla'nın Datça İlçesi'nde bir yakınlarının cenaze törenine katılmak üzere Kırıkkale’ye gitmek için çıktıkları yolda, içinde bulundukları otomobilin 70 metrelik şarampole uçması sonucu hayatını kaybeden Astsubay Üstçavuş 31 yaşındaki Ahmet Murat Birdane ile eşi 28 yaşındaki Mehtap Birdane’nin kızı Elif Zeynep'in Hava Kuvvetleri Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde çekilen fotoğraflarını paylaştı. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in direktifleri ile 'TSK'nın Gülü' olarak kabul edilen Elif Zeynep'i 19 Kasım 2014 tarihinde, Hava Kuvvetleri Kurmay Başkanı Hava Korgeneral Mehmet Şanver ve Hava Kuvvetleri Kuvvet Astsubayı Hava Levazım Kıdemli Başçavuş Nazmi Harmancı tarafından Hava Kuvvetleri Kreş ve Gündüz Bakımevinde ziyaret edildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...