Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Kasım 2014 18:35

Silah kaçakçılarına büyük vurgun

Operasyonda, 8 ruhsatsız tabanca, 1 pompalı av tüfeği, 1 kuru sıkı tabanca, 74 tabanca mermisi, 5 av tüfeği fişeği, 10 şarjör ele geçirildi.

Silah kaçakçılarına büyük vurgun
eskişehir, operasyon, silah,

Eskişehir'de silah kaçakçılarına yönelik operasyonda, 8 ruhsatsız tabanca, 1 pompalı av tüfeği, 1 kuru sıkı tabanca, 74 tabanca mermisi, 5 av tüfeği fişeği, 10 şarjör ele geçirildi.Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, kent merkezinde silah ticareti yapan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Ekipler, O.S, S.Ç, T.A. ve M.M'nin kaynağı tespit edilemeyen kişi ve kişilerden satın aldıkları ruhsatsız silahları, kentte para karşılığında isteyen şahıslara satmak için girişimlerde bulundukları bilgisine ulaştı. M.T. ve H.E'nin temin ettikleri silahları, O.S, S.Ç, T.A. ve M.M. aracılığıyla S.S. ve C.D'ye para karşılığında satmaya çalıştığını belirleyen polis ekipleri, operasyon düzenlendi. 8 ruhsatsız tabanca, bir pompalı av tüfeği, bir kuru sıkı tabanca, 74 tabanca mermisi, 5 av tüfeği fişeği, 10 şarjör ele geçiren ekipler, olayla ilgili 6 kişiyi gözaltına aldı. Şüpheliler M.T, H.E, O.S, S.Ç, T.A. ve M.M'nin "silah ticareti yapmak" suçundan işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...