Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Kasım 2014 19:05

Demokratik Gelişim Partisi'nde iki kişi daha istifa etti

İdris Bal'ın Demokratik Gelişim Partisi Genel Başkan Yardımcıları Atilla Kucur ve İlker Hergüner partilerinden istifa etti.

Demokratik Gelişim Partisi'nde iki kişi daha istifa etti

Bir televizyon kanalında canlı yayına katılan Kucur ve Hergüner, partilerinden istifa ettiklerini ve gerekçelerini açıkladılar.

Büyük Birlik Partisi'nden (BBP) ayrılarak DGP'ye katıldıklarını anımsatan Kucur, Türkiye'de partilerin çok çabuk kurulabildiğine dikkati çekti.

Bunun sıkıntısını DGP harici yeni kurulan siyasi partilerin de yaşadığını aktaran Kucur, bir iki kez görüşmelerinin ardından İdris Balı'ı kendi çizgilerine yakın hissettiklerini söyledi.

Kucur, "Fakat beraber bir yola çıkmak gerekiyordu. Biz beş gün içerisinde bir günde aynı yerde iki kere programa katıldık ve gördük ki kesinlikle ve kesinlikle Muhsin Yazıcıoğlu'nun bırakın çizgisinden yürümeyi, bu ülkeye bir şey katamayacağını düşündüğümüz için bu partiden istifa etmeye karar verdik" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...