Tgrt Haber
26 Kasım 2014 19:43

IŞİD'den, Cübbeli Ahmet Hoca'ya tehdit

IŞİD'in ve bu örgütün yanlılarının internette yaydıkları videoların birinde Cübbeli Ahmet Hoca'ya yönelik sert ifadeler yer alıyor.

IŞİD'den, Cübbeli Ahmet Hoca'ya tehdit
Cübbeli Ahmet Hoca, IŞİD, GÜNCEL Haberleri,

Suriye ve Irak'ta uyguladığı siyaset ve savaş taktikleri ile son yılların en kanlı terör örgütü olarak öne çıkan IŞİD, özellikle sosyal medyayı kullanması, videoları ile de dikkat çekiyor. Bu videoların birinde Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Mahmut Ünlü ’ye yönelik sert ifadeler kullanılıyor. IŞİD'ci Ebu Enes, Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Mahmut Ünlü’ye şöyle sesleniyor: “Ey sapık adam. Seni tövbeye çağırıyoruz. Doğru yola gel. Böyle gidersen müşrik olarak öleceksin.”

CÜBBELİ HOCA ÇOK KIZMIŞTI

Selefilerin ağır sözler söylediği Cübbeli Ahmet Hoca ise bu kişilere ve IŞİD’e tepki göstermişti. “Bunlara ‘Cihat yapıyorlar’ diyerek destek verenler cehennemliktir” diyen Ahmet Hoca, şu açıklamayı yapmıştı: “Bunlar Müslüman olamaz. Sokakta geçeni tara, sıraya dizerek tara, yak yık. Sakalı uzatmışlar, suratlarında meymenet yok. Dünyayı ehli sünnete düşman etmek için büyük bir oyun ile karşı karşıyayız. Bunları ‘cihattır, mücahittir, şehittir’ diye düşünmeyin. Bunlar haricilerin devamıdır, cehennem köpekleridir. Hz. Ali’yi bile ‘Allah rızası için’ diye öldüren haricilerin devamıdır. Bunlar tekfircidirler. En büyük özellikleri kâfir damgası yapıştırmaktır.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...