Tgrt Haber
17 Aralık 2014 20:17

Erdoğan, 'Maskeli alimlerin foyaları ortaya çıkar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Öyle alim maskesi takmış olanlar vardır ki daha hayattayken, kendilerinin de kendilerine bel bağlayanların da foyası meydana çıkar" dedi.

Erdoğan, 'Maskeli alimlerin foyaları ortaya çıkar'
cumhurbaşkanı erdoğan, alimler, foyaları, konya,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mevlana'nın 741. Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri dolayısıyla Konya Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Şeb-i Arus törenlerine katıldı. Erdoğan burada yaptığı konuşmada,  "Mevlana uyarısında ne kadar da haklıdır: öyle alimler vardır ki vefatlarının ardından asırlar da geçse kendileri ve eserleri unutulmaz. Öyle de alim maskesi takmış olanlar vardır ki daha hayattayken, kendilerinin de kendilerine bel bağlayanların da foyası meydana çıkar. O maske takanlar rezil olurken, Mevlana'nın uyarısına kulak asmayıp, onların peşine düşenler de hayal kırıklığı yaşarlar. O maskeli alimlerden medet umanlar, onları ikballeri için, rantları için, fitne projeleri için kiralayanlar da aynı şekilde hayal kırıklığı yaşarlar" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...