Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Aralık 2014 10:25

Ağrı'da büyük operasyon

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesindeki bazı iş yerlerine sabah saatlerinde operasyon düzenlenirken, duruma tepki gösteren esnafla polis arasında gerginlik çıktı

Ağrı'da büyük operasyon
ağrı, operasyon, ağrı doğubeyazıt, polis,

Doğubayazıt ilçesinde bazı iş yerlerine sabahleyin operasyon düzenlendi. Operasyonlar sırasında ilçenin çarşı merkezine giriş çıkış yapılan bütün yollar polis tarafından kapatılırken, Ağrı il merkezi ile çevre illerden gelen aralarında özel hareket timlerinin de bulunduğu çok sayıda polis tarafından iş yerlerinde arama yapılıyor. Sabah iş yerlerine gitmek isteyen vatandaşlarla operasyon yapan ekipler arasında gerginlik çıktı. Gerginliğin taşlı saldırıya dönüşmesi üzerine polis ekipleri gaz bombası ve tazyikli suyla gruba müdahale etti. İş yerine gitmek isteyen bir vatandaş, aracını polislerin kapattığı bölgenin içine doğru sürmeye başladı. Aracıyla bir süre ilerledikten sonra etkisiz hale getirilen sürücü gözaltına alındı. İddiaya göre, ilçeye kaçak sokulan ve iş yerlerinde bekletilen kaçak sigara nedeniyle düzenlenen operasyon hâla devam ediyor.
Ağrı'da büyük operasyon

Ağrı'da büyük operasyon

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...