Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Aralık 2014 17:19

Aile kavgası kanlı bitti, 3 ölü

Ankara Altındağ'da bir kişi, abisinin kayınpederini, kayınvalidesi ve kayınbiraderini öldürdü. Pompalı tüfekle gerçekleştirilen saldırıda bir kişi de yaralandı.

Aile kavgası kanlı bitti, 3 ölü
aile kavgası, ankara, 3 ölü,

Alınan bilgiye göre, Ali Tutun, sıkıntılar yaşadığı eşinden bir süre önce boşandı. Eşiyle tekrar birleşen Tutun, Altındağ Yıldıztepe Mahallesi'ndeki bir gecekonduya taşındı. Tutun ve eşi arasındaki sıkıntılar, taşındıkları evde de devam etti. Bunun üzerine Ali Tutun'un kayınpederi Ahmet Olcay, kayınvalidesi Fatma Olcay ve kayınbiraderi Mustafa Olcay ile ailenin diğer damadı Orhan Olcay, Yıldıztepe Mahallesi 802. Sokak'taki eve geldi. Burada aile fertleri arasında tartışma yaşandı. Tartışmayı öğrenen Ali Tutun'un kardeşi Serdar Tutun, pompalı tüfekle abisinin evine geldi. Tüfekle Olcay ailesine ateş açan Serdar Tutun, araçlarına binmek üzere olan Ahmet Olcay, Fatma Olcay ve Mustafa Olcay'ı olay yerinde öldürdü. Yaralanan Orhan Olcay ise Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedaviye alındı. Cinayet zanlısı Serdar Tutun ise gözaltına alındı. Olayın ardından evin bulunduğu sokağa gelen Olcay ailesinin yakınları, sinir krizleri geçirdi. Çevik kuvvet ekipleri, bölgede geniş güvenlik önlemi aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...