Tgrt Haber
20 Aralık 2014 13:23

İzmir'de katliam gibi kaza, 6 ölü

İzmir Çanakkale karayolu Dikili ilçesinde, refüje çarptıktan sonra havalanarak karşı şeride geçen otomobil, seyir halindeki başka bir otomobilin üzerine devrilmesi sonucu 6 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

İzmir'de katliam gibi kaza, 6 ölü
izmir, trafik kazası, kaza, son dakika,

İzmir Çanakkale karayolu Dikili ilçesinde, refüje çarptıktan sonra havalanarak karşı şeride geçen otomobil, seyir halindeki başka bir otomobilin üzerine devrilmesi sonucu 6 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre, İzmir Çanakkale karayolu Dikili ilçesi Kaynarca mevkisinde, Fatih Kuru'nun yönetimindeki 35 KC 3458 otomobil, refüje çarptıktan sonra havalanarak karşı şeritte seyir halindeki 10 KF 729 plakalı otomobilin üzerine devrildi. Kazada, Fatih Kuru, Ali Ekmel Çelebioğlu ve Zeynep Karaca ile kimliği henüz tespit edilemeyen 3 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan Hatice Serpil Çelebioğlu ambulansla Bergama Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle yol trafiğe kapatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...