Tgrt Haber
20 Aralık 2014 13:55

İstanbul'da vahşet! Annesini bıçaklayarak öldürdü

8 ay önce anne ve babasını yaralayan 35 yaşındaki Kaan Yardım bugün dehşet saçtı. Yardım, annesini defalarca bıçaklayarak öldürdü.

İstanbul'da vahşet! Annesini bıçaklayarak öldürdü
anne katili, istanbul, kaan yardım,

Olay Kadıköy Göztepe Birinci Ortabayır Sokak'ta bulanan binadaki dairede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 35 yaşındaki Kaan Yardım, annesi Gönül Yardım'ı defalarca bıçaklayarak öldürdü. Olay sırasında evde baba Mehmet Yardım da vardı. Polis, olay yerine gelerek Kaan Yardım'ı gözaltına aldı.
8 AY ÖNCE DE YARALAMIŞTI
Kaan Yardım geçtiğimiz 29 Nisan'da da dehşet saçmıştı. Aynı evde yaşadığı annesi Gönül Yardım'ı boğazından, babası Mehmet Yardım'ı kulak, boğaz ve göğüs altından yaralayan Kaan Yardım, komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis tarafından gözaltına alınmıştı. Kaan Yardım'ın İzmir'de yaşadığı, eşinden boşandıktan sonra anne ve babasının yanına yerleştiği, bir süredir de bunalım da olduğu öne sürülmüştü

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...