Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Aralık 2014 18:15

Nişantaşı cinayetinde 3 gözaltı

20 Aralık Cumartesi sabaha karşı bir gece kulübünün önünde meydana gelen ve 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan olayla ilgili 1 kişi yakalandı, 2 kişi ise polise teslim oldu.

Nişantaşı cinayetinde 3 gözaltı
nişantaşı cinayeti, 3 gözaltı, nişantaşı,

Nişantaşı Valikonağı Caddesi üzerindeki bir gece kulübünde 20 Aralık Cumartesi günü saat 06.00 sıralarında çıkan ve 1 kişinin ölümü, 1 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı çatışmayla ilgili olarak 3 kişi gözaltına alındı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Vedat Topçu'nun (36) ölümü, İhsan Çakmak'ın (23) da yaralanmasıyla sonuçlanan olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından yapılan çalışmalar sonucu cinayeti işleyen kişilerin kimlikleri tespit edildi. Açıklamada şöyle denildi:

"Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda, bahse konu adreste bulunan eğlence mekanına giden arkadaş grubunun, eğlence mekanında bulunan bir şahıs ile aralarında tartışma çıktığı, arkadaş grubunun eğlence mekanından çıkarak dışarıda bulunan araçlarına gittikleri ve araçtan silahlı olarak geri döndükleri, işletmenin güvenlik görevlilerince silahlı olmalarından dolayı içeri alınmadıkları, güvenlik görevlileri ile grup arasında çıkan tartışma neticesinde güvenlik görevlisi Ö.T. (26) isimli erkek şahsın karşı gruba karşı ateş ettiği, çıkan çatışma neticesinde bahse konu olayın meydana geldiği anlaşılmıştır.

Konu ile ilgili olarak yapılan çalışmaların devamında, olaya karıştığı tespit edilen E.E. (36) isimli şüpheli erkek şahıs 20.12.2014 günü Sarıyer İlçesinde yakalanmış, A.Ö. (31) isimli şüpheli erkek şahıs olayda kullandığı silah ile 21.12.2014 tarihinde, D.G. (38) isimli şüpheli erkek şahıs ise 22.11.2014 tarihinde Emniyet Müdürlüğümüze teslim olmuştur."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...