Tgrt Haber
23 Ocak 2015 09:31

Down sendromlu bebeğini boğarak öldürdü

Büyükçekmece’de bir anne, down sendromlu 6 aylık bebeğini boğarak öldürdü.

Down sendromlu bebeğini boğarak öldürdü
büyükçekmece, down, bebek, bebeğini öldürdü,

Büyükçekmece'de dün saat 12.40 sıralarında meydana gelen olayda, bir ihbar üzerine Güzelce Mahallesi'ndeki bir eve giden polis ekipleri, 6 aylık ölü bir bebekle karşılaştı. Down sendromlu olduğu öğrenilen minik Kerem'in annesi tarafından boğularak öldürüldüğü belirlendi. Anne Derya K. pencereden atlamak üzereyken polis tarafından gözaltına alındı. Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen anne Derya K.'nın sinir krizleri geçirdiği belirtildi. Uzun süredir psikolojik tedavi gören annenin ifade veremediği öğrenildi.Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü açıkladı.
"Yetimhanede büyümene izin veremem"
Cinayet masası ekipleri Kerem'in boynunda morluklar tespit etti. Ayrıca evde bir çok not vardı. Kağıtların birinde, "Seni çok seviyorum oğlum. Yetimhanede büyümene izin veremem" yazılıydı. Olayı öğrendiğinde baba bir ara, "Neden bırakıp gittim. Gitti yavrum" diye bağırıp camdan atlamaya kalktı. Borçlar nedeniyle eşinin psikolojisinin bozulmuş olabileceğini söyleyen Mustafa Kaya K., "yetimhane" notuyla ilgili "Evimize haciz geleceğini ve eşyalarla bizi de götüreceklerini söylüyordu. O notu bu yüzden yazmış olabilir" dedi.
Bebeğini çok severdi
Kestanlıoğlu çiftinin komşuları olan bitene bir anlam verememiş. Bir komşusu, "Bebeğini çok seven bir anneydi. Hep 'annem yavrum bebeğim' diye severdi" diye anlattı. Bir başka komşusu ise şunları söyledi: "Dışarı çıkarlarken bebek kocasının kucağındaysa ikisine birden sarılırdı. Hiç böyle bir şey yapacak bir anne değildi."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...