Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Ocak 2015 10:35

Yozgat'ta 28 yolcusu bulunan otobüs cayır cayır yandı

28 kişinin bulunduğu yolcu otobüsü, Yozgat'ta alev alarak yandı.

Yozgat'ta 28 yolcusu bulunan otobüs cayır cayır yandı
tyozgat,otobüs,yangın,

Yangın, gece saat 04.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hüseyin Özçelik yönetimindeki 34 YL 0760 plakalı yolcu otobüsü, Ordu'nun Ünye ilçesinden Nevşehir'in Kozaklı ilçesine giderken, Yozgat Muslubelen yokuşunda motor kısmından alev aldı. Kısa sürede otobüsü saran yangında otobüste bulunan 28 kişi son anda kurtuldu. Ölü ve yaralının olmadığı yangında olay yerine gelen Yozgat Belediyesi itfaiye ekipleri yangını güçlükle söndürdü. 
Yangın sonrası otobüs kullanılamaz hale gelirken, otobüs şoförü Hüseyin Özçelik, itfaiyenin 5 kilometrelik mesafeye bir saatte geldiğini iddia ederek, “İtfaiye erken gelmiş olsaydı, otobüste hasar daha az olurdu” dedi. Otobüsün yandığını gören bir vatandaş da, “Otobüsün yandığını görünce itfaiyeye ve ambulansı aradım. Yangın çok büyüktü ve güçlükle söndürüldü” diye konuştu. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...