Tgrt Haber
25 Ocak 2015 10:51

Minibüs yankesicisi kamerada

Kadıköy-Pendik hattında çalışan minibüse yolcu olarak binen hırsız, gözüne kestirdiği kadının çantasından cüzdan ve telefonunu çaldı.

Minibüs yankesicisi kamerada
yan kesici,otobüs,

Olay, geçtiğimiz günlerde Kadıköy- Pendik hattında çalışan bir minibüste meydana geldi. İddiaya göre, Anadolu yakasını mesken tutan şüpheli, bu kez Kadıköy-Pendik hattında iş başındaydı. Bir minibüse yolcu gibi binen şüpheli, gözüne bir kadını kestirdi. Elindeki çantayı kamufle amaçlı kullanan şüpheli, kadının çantasından cep telefonunu ve cüzdanını çaldı.
POLİS, MİNİBÜSE DADANAN HIRSIZLARI YAKIN TAKİBE ALDI
Bölgede artan yankesicilik olaylarının ardından harekete geçen Anadolu Yakası Güven Timleri, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Minibüsteki güvenlik kamerasını inceleyen Anadolu Yakası Güven Timleri, sabıkası ve araması bulunan şüphelinin peşine düştü. Gene aynı hatta kendisine yeni bir kurban seçmek için işe koyulan yankesici A. O. (31) yaşında bu kez polisin engeline takıldı. Anadolu Yakası Güven Timleri şüpheliyi suçüstündeyken yakalayarak gözaltına aldı. Yankesici, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
YANKESİCİLİK GÜVENLİK KAMERASINDA
Anadolu yakasının korkulu rüyası yankesici son işinde güvenlik kamerasına yakalandı. Görüntülerde, şüpheli minibüse binen bir kadını gözüne kestiriyor. Rahat hareketleriyle dikkat çeken yankesici elindeki siyah poşetle kurbanının çantasını kamufle eden şüpheli çok beklemeden atağa geçiyor. Şüpheli, ayakta yolculuk eden kadın tam oturacağı sırada elini çantasına götürerek cep telefonu ve cüzdanı çalıyor. Şüpheli çaldıklarını cebine koyarak yolculuğuna devam ediyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...