Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Ocak 2015 21:14

Freni patlayan kamyon dehşet saçtı

Ankara'da freni patlayan kamyon dehşet saçtı. Korku dolu anların yaşandığı kazada 9 aracı önüne katan kamyon güçlükle dururken, 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Freni patlayan kamyon dehşet saçtı
ankara, kamyon, freni patlayan kamyon,

Alınan bilgiye göre, Çankaya Dikmen Caddesi'nde seyir halinde olan kum yüklü bir kamyonun freni patladı. Emniyet Genel Müdürlüğü önündeki trafik ışıklarında meydana gelen kazada, freni patlayan kamyon kırmızı ışıkta bekleyen 9 araca peş peşe çarparak önüne aldı. Kamyon önüne aldığı 06 BF 4264, 06 BL 1688, 06 AC 4902, 42 BMT 84, 06 T 5462, 06 J 0398, 06 BM 4858, 06 ACB 13 ve 34 AY 5496 plakalı araçları bir süre sürükledikten sonra güçlükle durabildi. Kamyonun neden olduğu kazaya 1'i ticari taksi, 1'i dolmuş olmak üzere 10 tane araç karıştı. Kazada 1'i ağır 3kişi yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahalelerini olay yerinde yaptı. 1'i ağır 3 yaralı daha sonra çevredeki hastanelere götürülerek tedavi altına alındı. Polis ekipleri adeta savaş alanına dönen olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Kaza sonrası yol uzun süre trafiğe kapalı kaldı.

Kazaya karışan vatandaşlardan biri, "Arkadan büyük bir gürültü geldi. Daha sonra aşağıya doğru sürüklenmeye başladık. Çok korktuk, neye uğradığımızı şaşırdık. Allah'tan yara almadan kurtulduk. Kamyonun kum yüklü olduğunu ve freninin patladığını öğrendik" dedi.

Kazaya karışan araçlardan birinde abisinin olduğunu öğrenen bir şahıs, olay yerinde sinir krizi geçirerek, öfkeyle çevredeki insanlara saldırdı. Polisi ekiplerinin güçlükle sakinleştirdiği şahıs, kaza yerinde çığlıklar atarak abisini aradı.

Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...