Tgrt Haber
30 Ocak 2015 16:16

İsmail Ustaosmanoğlu son yolculuğunu uğurlandı

Mahmut Ustaosmanoğlu'nun kardeşi İsmail Ustaosmanoğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da katıldığı törenle toprağa verildi.

İsmail Ustaosmanoğlu son yolculuğunu uğurlandı
Mahmut Ustaosmanoğlu,İsmail Ustaosmanoğlu,

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Mahmut Ustaosmanoğlu'nun kardeşi İsmail Ustaosmanoğlu'nun cenazesine katıldı. Öğlen saatlerinde İstanbul'a gelen Başbakan Davutoğlu, Yavuz Sultan Selim Camisi'ne geçti. 
Burada cuma namazını kılan Davutoğlu'na, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile AK Parti İl Başkanı Aziz Babuşcu da eşlik etti. 
Davutoğlu ardından aynı camide, dün kanser tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitiren İsmail Ustaosmanoğlu'nun cenaze törenine katıldı.
Cenazede, Mahmut Ustaosmanoğlu'nun oğlu Ahmet Ustaosmanoğlu, taziyeleri kabul etti. Davutoğlu, Ustaosmanoğlu ile ailenin diğer üyelerine taziyelerini ileterek, bir süre sohbet etti. 
Cenaze namazını İsmailağa Camisi imamı Salih Topçu kıldırdı. İsmail Ustaosmanoğlu'nun cenazesi, kılınan namazın ardından Edirnekapı Sakızağacı Mezarlığı'nda toprağa verildi. 
Cenazeye, İl Müftüsü Prof. Dr. Rahmi Yaran, Fatih Belediye Başkanı, Mustafa Demir, Cübbeli Ahmet Hocaefendi ile İsmailağa Camii İlim ve Hizmet Vakfı Mütevelli Heyeti üyeleri katıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...