Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Şubat 2015 19:36

Lodos yurdu esir aldı

Yurtta bugün bazı bölgelerde etkili olan lodos nedeniyle çatılar uçtu, elektrik direkleri devrildi ve bazı deniz seferleri iptal edilidi.

Lodos yurdu esir aldı
lodos, rüzgar,

Türkiye'nin birçok ilinde lodos nedeniyle çatılar uçtu, elektrik direkleri devrildi ve bazı deniz seferleri iptal edilidi. Bursa'da yeni stadyum inşaatında kullanılan vincin devrilmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetti.

TIR DEVRİLDİ

Bursa-Ankara karayolu İnegöl girişinde kuvvetli lodos nedeniyle bir tır devrildi.

Alınan bilgiye göre, Bursa'dan Ankara istikametine giden sürücüsü henüz belirlenemeyen 16 PS 541 plakalı tıra bağlı dorselerden biri şiddetli lodos nedeniyle koparak İnegöl girişinde yoldan çıkıp yol kenarına, tır ile arkasındaki diğer dorse de ana yola devrildi.

VİNÇ YOLA DEVDİLDİ: 1 ÖLÜ

Bursa-İzmir karayolu üzerinde inşaatı devam eden Timsah Arena Stadı'nın yapımında kullanılan vinç, sabah saatlerinde şiddetli lodos nedeniyle Acemler Kavşağı'nda, seyir halindeki 16 T 5541 plakalı taksinin üzerine devrildi.

Kazada, sürücü Fatih Demirkıran (28) ile takside bulunan Kübra A. yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleriyle Çekirge Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Durumu ağır olan sürücü Demirkıran, müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

ŞEHİR HATLARI SEFERLERİ İPTAL

Şehir Hatları'nın internet sitesinde yer alan açıklamada, şiddetli lodos nedeniyle Adalar-Kabataş, Adalar-Bostancı, Kadıköy-Eminönü, Kadıköy-Karaköy, Kadıköy-Beşiktaş ile Anadolu Kavağı-Sarıyer (ring) yönündeki tüm seferlerin iptal edildiği belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...