Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Şubat 2015 01:45

İkinci bir cinayete ulaşıldı!

Zeytinlikteki barakada yakılmış halde bulunan kadın cesedinin, evden kaçan sağır ve dilsiz E.G. olduğu tahmin ediliyor.

İkinci bir cinayete ulaşıldı!
Akhisar cinayet

Polis, Akhisar'da yaşayan kimlikleri açıklanmayan, üçü de sağır  ve dilsiz E.G'nin erkek arkadaşı ile annesi ve kız kardeşini gözaltına  aldı. Şüphelilerin evinde yapılan arama ve teknik incelemede, yakılmış  kadın cesedine ilişkin bulguların yanı sıra ikinci bir cinayetin izlerine daha ulaşıldığı ve soruşturmanın bu yönde de genişletildiği öğrenildi.

Akhisar ilçesine bağlı Hasköy Mahallesi'nde, zeytin  bahçesindeki bir barakada yakılmış halde bulunan kadın cesedinin, İzmir'deki  ailesinin yanından erkek arkadaşının yanına kaçan 20 yaşındaki sağır ve dilsiz  E.G. olduğu tahmin ediliyor.
 
AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Akhisar'da yakılmış halde  bulunan kadın cesediyle ilgili yürütülen soruşturmada görev alan Manisa Emniyet  Müdürlüğü ekipleri, cesedin büyük ölçüde yanmış olması nedeniyle henüz ölen  kadının kimliğinin belirlenememiş olmasına rağmen şüphelilerin izine ulaştı.
 
Olayı aydınlatmak için araştırmalarını yapılan kayıp başvuruları  üzerinden yürüten polis, İzmir'den sağır ve dilsiz 20 yaşındaki E.G. için yapılan  başvuru üzerinden hem şüphelilere hem de cinayete ilişkin bazı bulgulara ulaştı.

 Şüpheliler de sağır ve dilsiz

İzmir'de yaşadığı ailesinin yanından habersizce ayrılarak, işitme  engeliler okulundan tanıştığı ve Akhisar'da yaşayan erkek arkadaşının yanına  gittiği bilinen E.G. hakkında, ailesinin ikinci kez kayıp başvurusunda bulunduğu  bilgisine ulaşan polis, bunun üzerine kimlikleri açıklanmayan, üçü de sağır ve  dilsiz erkek arkadaşı, annesi ve kız kardeşini gözaltına aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...