Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Mart 2015 20:19

Yelda Kahvecioğlu'nun şüpheli ölümü

Ünlülerin diyetisyeni olarak tanınan Yelda Kahvecioğu evinde ölü bulundu.

Yelda Kahvecioğlu'nun şüpheli ölümü
Yelda Kahvecioğlu, kahvecioğlu, diyetisyen, ünlüler,

Alınan bilgiye göre, diyetisyen Yelda Kahvecioğlu'ndan (30) bir süre haber alamayan yakınları, durumu polise bildirdi. Kahvecioğlu'nun, Beşiktaş Ulus Öztopuz Caddesi'ndeki bir sitede bulunan evine gelen polis ekipleri, çilingir yardımıyla kapıyı açarak içeri girdi. Kahvecioğlu'nu evin yatak odasında ölü bulan polis, olay yerinde inceleme yaptı. İncelemenin ardından Kahvecioğlu'nun cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yelda Kahvecioğlu'nun daha önce bir gazetede, sağlıklı yaşam ve zayıflama üzerine yazılar yazdığı öğrenildi.Acı haber Kahvecioğlu'nun birlikte çalıştığı pek çok ünlü ismi de yasa boğdu. Haberi alan magazin dünyasının tanınmış isimleri taziyelerini sosyal medya üzerinden paylaştı.

ÜNLÜLER ŞOKTA!

Yelda Kahvecioğlu'nun ölüm haberini alan ünlü isimler duydukları üzüntüyü Twitter'da dile getirdi.

Demet Akalın: Ünlü diyetisyen evinde 2 gündür ölü beklemiş. Allahım hiç mi akrabası çalışanı yoktu! Ah be Yelda...

Armağan Çağlayan: Çok üzüldüm. Her ölüm erken ama bu gerçekten çok erken. Nur içinde uyu Yelda Kahvecioğlu

Buse Terim: Yelda'nın ölümüne inanmak istemiyorum. 30 yaşında gencecik... Ben de onun danışmanlarından biriydim. Genç ve hayat dolu biriydi. Aklım almıyor...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...