Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Eylül 2015 00:35

Dağlıca'da yaralanan askerden büyük kahramanlık

Dağlıca'daki hain saldırıda yaralı bir askerimiz şehit olmadan önce telsizle geçtiği anonsla daha büyük kaybın önüne geçti.

Dağlıca'da yaralanan askerden büyük kahramanlık
dağlıca, yaralı, asker,

Dağlıca saldırısıyla ilgili önemli detay: "Yaralı bir asker şehit olmadan önce telsizle anons ediyor. Diyor ki 'Saldırıya uğradık aman karayoluyla herhangi bir birlik gelmesin. Bu anons faciayı önledi" Star Gazetesi ve 24 TV Diyarbakır Temsilcisi Şeyhmus Çakan, Dağlıca saldırısıyla ilgili detayları 24 TV canlı yayınında açıkladı.

ŞEHİT OLMADAN ÖNCE ANONS EDİYOR
"Aslında önemli bir detay var. Orada yaralı bir asker şehit olmadan önce telsizle anons ediyor ve olayı bir üst makama iletiyor. Diyor ki 'biz böylesi bir saldırıya uğradık aman karayoluyla herhangi bir birlik gelmesin'. Bu telsiz anonsu aslında daha büyük bir facianın önlenmesini de sağladı. Yani bu nedenle Dağlıca stratejik anlamda hem o bölgenin vatandaşın can ve mal güvenliğini koruma noktasında gerçekten önemli bir üs"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...