Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Şubat 2016 10:49

9 kişiyi öldürdü 5 gündür aranıyor

Gaziantep'te 9 kişiyi öldüren Yusuf Taş, olayın üzerinden 5 gün geçmesine rağmen yakalanamadı.

9 kişiyi öldürdü 5 gündür aranıyor
gaziantep cinayet, Yusuf Taş

Edinilen bilgiye göre 9 kişinin ölümü ile ilgili olayın katil zanlısı olarak 5 gündür halen firarda olan Yusuf Taş ve ayrılma aşamasında olduğu eşi Tuğba Taş, Gaziantep’teki bir hastanede tanıştılar. Yusuf Taş’ın annesi bir rahatsızlığından dolayı Gaziantep’teki bir hastanede yatarken, aynı hastanede yatan Tuğba Taş ile tanışır ve turizm bölgelerinde garsonluk yapan oğlu Yusuf’u arayarak “Sana evleneceğin bir kız buldum, hemen gel sizi tanıştıracağım." dediği öğrenildi. Daha sonra Tuğba Taş ile Yusuf Taş evlilik kararı alır ve bir süre sonra köyde yapılan bir düğün ile evlenirler. 
TUĞBA’NIN BAZI YAKINLARI BU EVLİLİĞE HEP KARŞIYDI
Art arda işlenen cinayetlerin en başındaki isim olan Tuğba Taş ile katil zanlısı Yusuf Taş’ın evliliğine Tuğba’nın bazı yakınlarının karşı olduğu, ayrıca nikah öncesi ve sonrası bu ilişkiyi bitirmek için birçok kez girişimlerde bulundukları iddia edildi. Yaşanan şiddetli geçimsizliğin ardından Tuğba Taş'ın Yusuf Taş'tan ayrıldığı belirtildi. 
Yusuf Taş, 4 Şubat'ta Tuğba Taş’ın teyzesinin evine giderek, buradaki tartışmanın ardından evde bulunan eşi Tuğba Taş(21), teyzesi Şenel Çakmak(36), amcaoğlu Turan Taş(23) ve Ahmet Can Çakmak’ı(16) av tüfeği ile ateş ederek öldürmüş, ardından ise Şehitkamil ilçesi Sam Mahallesi 49 Sokak'ta yaşayan amcası Mustafa Taş’ın(48) evine giderek, evde bulunan amcasını, yengesi Gülay Taş (48), amcasının çocukları Furkan (16) ve Gül Taş (13) ile yeğeni Türkan Demir’i(22) öldürerek kayıplara karıştı. Olayların ortaya çıkması ile harekete geçen emniyet güçleri Yusuf Taş’ı henüz yakalayamadı. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...