Tgrt Haber
24 Haziran 2017 14:58

9 yaşındaki kızın başına parke taşıyla vurup kaçtı

Samsun'da 33 yaşındaki Osman Ç., sokakta bisikletle gezen 9 yaşındaki A.M.A. isimli kızın başına parke taşıyla vurup kaçtı.

9 yaşındaki kızın başına parke taşıyla vurup kaçtı
Samsun

Olay güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken, polisin aradığı şüpheli, otogarda bir genç kızı taciz edince yakalanıp yakalanıp gözaltına aldı. Hastaneye kalırılıp tedavi altına alınan kızın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

9 yaşındaki kızın başına parke taşıyla vurup kaçtı

Erzurum'da evinin perceresinden havalı tabancayla ateş ederek sokakta oyun oynayan 4 yaşındaki Sümeyye Boz ile 6 yaşındaki İkra Kaya'yı sırtından vuran 27 yaşındaki Ömer Murat Akçay'ın tutuklanmasının ardından, çocuğa yönelik bir şiddet haberi de Samsun'dan geldi. Merkez Atakum İlçesi'nde inşaat işçisi Osman Ç., evinin önünde arkadaşlarıyla bisikletle gezen  A.M.A. isimli kıza saldırdı. Eliyle arkasına gizlediği büyük bir parke taşıyla yavaşca gelen Osman Ç., arkası dönük kızın başına sert bir şekilde vurdu.

Yere yığılan kız kendinden geçti. Şüpheli ise olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ekipleri ve polis sevk edildi.

9 yaşındaki kızın başına parke taşıyla vurup kaçtı

Yaşanan bu olay bölgedeki bir güvenlik kamerasına da saniye saniye yansıdı. Ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan küçük kız, tedavi altına alındı. Sağlık durumu iyi olan A.M.A. bir süre kontrol altında tutulduktan sonra taburcu edilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...