Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Temmuz 2017 14:42

AB Bakanı Çelik Brüksel’i ziyaret edecek

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, 25 Temmuz 2017 tarihinde Brüksel’de gerçekleştirilecek Türkiye-AB Bakanlar Düzeyinde Siyasi Diyalog Toplantısına katılmak üzere Brüksel’i ziyaret edecek.

AB Bakanı Çelik Brüksel’i ziyaret edecek
ömer çelik,

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Türkiye-AB Bakanlar Düzeyinde Siyasi Diyalog Toplantısında Türkiye’yi, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu temsil edecek. Toplantıya; AB tarafından AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi/AB Komisyonu Başkan Yardımcısı Federica Mogherini ve Komşuluk Politikası ve Genişleme Müzakerelerinden sorumlu AB Komiseri Johannes Hahn katılacak.

Türkiye-AB Bakanlar Düzeyinde Siyasi Diyalog Toplantısında ve toplantı marjında, Türkiye ve AB’nin ortak gündemindeki tüm konular detaylı biçimde ele alınacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...