Tgrt Haber
28 Nisan 2017 20:11

AB'den referandum açıklaması

Avrupa Birliği 16 Nisan halk oylamasına ilişkin yaptığı açıklamada 'Sonuçlara saygı duyuyoruz' ifadelerini kullandı

AB'den referandum açıklaması
avrupa birliği, referandum, açıklama

Malta'da düzenlenen Avrupa Birliği (AB) Gayriresmi Dışişleri Bakanları Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulunan Avrupa Birliği Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini, 16 Nisan'da gerçekleşen referandum sonuçlarına saygı duyduklarını belirtti.
Avrupa Birliği, 16 Nisan'da yapılan Anayasa Değişikliği referandumuyla ilgili "Sonuçlara saygı duyuyoruz" açıklamasında bulunurken, Türkiye ile AB müzakerelerine ilişkin ise "Türkiye ile müzakereler askıya alınmadı" denildi.
AB Dışişleri Bakanları Gayriresmi Toplantısı'na katılmak üzere Malta'nın Valletta kentine gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nu, toplantı salonu girişinde Malta Dışişleri Bakanı Geoge William Vella (solda) ve Avrupa Birliği Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini (sağda) karşılamıştı.

AB'den referandum açıklaması

Malta'da düzenlenen Avrupa Birliği (AB) Gayriresmi Dışişleri Bakanları Toplantısı'nın ardından ülkelerin dışişleri bakanları aile fotoğrafı için objektiflerin karşısına geçti. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da fotoğraf karesinde yer aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...