Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Ekim 2016 06:35

Adana'da orman yangını büyüyor

Adana'nın Kozan ilçesinde gece çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle de büyüdü. Çıkan yangın sebebiyle 3 köy korku içersinde bekliyor.

Adana'da orman yangını büyüyor
adana, orman yangını

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Andıl ,Turgutlu ve Örendere köyleri arasındaki ormanlık alanda bilinmeyen bir nedenle saat 22.00 sıralarında orman yangını çıktı. Yangın, aşırı rüzgar nedeniyle kontrol altına alınamazken,Kozan Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı 25 arazöz ile 8 su tankı, 3 ilk müdahale aracı, 2 iş makinesi, 6 pikap, çok sayıda yangın söndürme işçisi ile yangına müdahale edilirken çevre il ve ilçelerden çok sayıda arazöz ve ekibinde geldiği belirtildi. 

Jandarma çevre güvenliği alırken yangının evlere sıçramaması için evlerin çevresine arazözler ve su tankları ile su fışkırtıldı.  Köylüler yangının neden çıktığını bilmediklerini belirtirken her ihtimale karşı yaralanmalara ve zehirlenmelere karşı ambulanslar yangın yerinde hazır bekletildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...