Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Kasım 2015 10:58

Adana'yı kana bulayacaklardı

Adana'da polis merkezi önünde kontrollü şekilde patlatılan otomobildeki bombanın mutfak tüpü içine ve çevresine yerleştirilmiş 250 kilo amonyum nitrat olduğu öğrenildi.

Adana'yı kana bulayacaklardı
adana,patlama,

Seyhan ilçesine bağlı Denizli Mahallesi'nde 24 Kasım 2015 tarihinde Denizli Polis Merkezi önüne bölücü terör örgütü PKK'lılar tarafından polis merkezini havaya uçurmak için bırakıldıktan sonra polis tarafından kontrollü bir şekilde patlatılan otomobile konulan bombanın amonyum nitrat ile hazırlandığı belirlendi.
Teröristlerin Diyarbakır, Şırnak ve Mardin'de hendek kazıp yola döşedikleri bombanın aynısını Denizli Polis Merkezi önündeki otomobile de yerleştirdikleri anlaşıldı. İki mutfak tüpünün üstü açılarak içine ve çevresine 250 kilo amonyum nitrat yerleştirip kapatıldığı, daha sonra da etrafına çiviler yerleştirildiği ve otomobilin bagajına konduğu öğrenildi. Bombanın daha etkili olması ve can kaybının daha fazla olması için LPG'li otomobil seçildiği, ayrıca bombaya uzaktan kumanda sistemi yapıldığı polis merkezinin önüne gelinceye kadar yaptıkları anahtar sistemini açmadıkları belirlendi.  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...