Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Aralık 2016 14:10

Çöpten çıkan bacak için polis vatandaşlara çağrı yaptı

Adana'da çöp ayrıştırma istasyonunda bulunan kadın bacağının sırrı araştırılıyor.Polis, yakını kaybolan kişilerin de polise başvurmasını istedi.

Çöpten çıkan bacak için polis vatandaşlara çağrı yaptı
adana, cinayet,çöp

Adana'da dün çöp ayrıştırma istasyonunda bulunan kadın bacağının sırrını, polis kayıp başvurularından alınan DNA örneğiyle çözmeye çalışıyor.  İddiaya göre, katı atık tesisi çalışanları, çöp ayrıştırma işlemi yaptığı sırada kadın bacağı buldu. Görevliler, olay üzerine durumu hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, inceleme başlattı.

BAŞKA CESET PARÇASI BULUNAMADI

Çöplükte kadının vücuduna ait başka parçalar olup olmadığı da araştırıldı ancak başka bir parçaya rastlanmadı. Güvenlik güçlerinin olay yerinde yapılan incelemesinin ardından kadın bacağı incelenmek için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırdı. Polis kadının öldürülerek, parçalara ayrıldıktan sonra çöpe atıldığını tahmin ediyor. Cinayeti çözmek için önce kadının kimliğini öğrenmeye çalışan polis, Adana ve çevre illerde kadın kayıp başvurusu yapmış herkesi adli tıpa davet ederek DNA örneği almaya başladı.

KİMLİĞİ ARAŞTIRILIYOR

Alınan örneklerin sonucu geldikten sonra yapılacak eşleşmeyle kadının kimliği ortaya çıkacak. Kadının kimliği ortaya çıktıktan sonra olayın aydınlatılması için çalışma başlatılacak. Ayrıca yakını kaybolup da polise ya da jandarmaya başvurmayan herkesin bir an önce başvuru yapması istenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...