Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Mart 2015 12:13

Afyonkarahisar'da trafik kazası, 5 yaralı

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Afyonkarahisar'da trafik kazası, 5 yaralı
Afyonkarahisar, çukur, kaza

Hüdai Kaplıcaları yolunda meydana gelen kazada, sürücüleri öğrenilemeyen 26 AY 299 plakalı araç ile 03 LZ 111 plakalı araç, çukura girmemek için manevra yapınca birbiriyle çarpıştı. Aracın içersinde sıkışarak yaralanan 5 vatandaş, Sandıklı Belediyesi itfaiye ekipleri bulundukları yerden çıkardı. Yaralılardan 3'ünün Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne, 2’sinin de Sandıklı Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındığı bildirildi. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, yapım çalışmaları yüzünden bir bölümünde toprak yığını olan kaplıca yolunun tek yönlü olarak hizmet verdiği öğrenildi.
Bu arada, nisan ayında yapacakları düğün için davetiye dağıtmak üzere çıkılan bir aracın içersinde bulunan düğün davetiyeleri de kazanın etkisiyle yola dağıldığı dikkatlerden kaçmadı. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...