Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Haziran 2018 11:17

Ağrı'da sağanak uyarısı

Doğu Anadolu Bölgesi'nde hava sıcaklığının mevsim normallerinde seyretmesi, Ağrı'da ise gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Ağrı'da sağanak uyarısı
ağrı,,yağmur,,haberler

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bölge  genelinde hava, parçalı bulutlu geçecek. Açıklamada, öğle saatlerinden sonra Ağrı'nın güney kesimlerinde, kısa  süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiği bildirildi. Sıcaklığın mevsim normallerinde seyredeceği bölgede, rüzgarın kuzey  yönlerinden hafif, zaman zaman orta kuvvet eseceği tahmin ediliyor. Gece en düşük hava sıcaklığı Iğdır'da 14, Tunceli'de 13, Erzincan'da  11, Erzurum'da 8, Kars ve Ağrı'da 7, Ardahan'da 6 derece ölçüldü. Günün beklenen en yüksek sıcaklığı ise Tunceli'de 32, Erzincan'da 30,  Iğdır'da 28, Ağrı'da 24, Erzurum'da 23, Kars'ta 22 ve Ardahan'da 21 derece olarak  öngörülüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...