Tgrt Haber
20 Ağustos 2018 11:55

AK Parti Sözcüsü Çelik: ABD Büyükelçiliği saldırısı provokasyon

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ABD'nin Ankara Büyükelçiliğine ateş açılması ile ilgili, "Bir can kaybı veya yaralanma yok. Bu, açık bir provokasyondur." ifadelerini kullandı.

AK Parti Sözcüsü Çelik: ABD Büyükelçiliği saldırısı provokasyon
ak parti

AK Parti İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenleyen AK Parti MKYK üyesi ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, olaya ilişkin, "Bu açık bir provokasyondur. Bununla ilgili yoğun bir çalışma yürütülüyor. Şundan hiç kimsenin kuşkusu olmaması gerekir. Türkiye'de görev yapan yabancı misyonlar, büyükelçilikler devletimizin güvencesi altındadır. Türkiye'de görev yapan diplomatlar milletimizin misafirleridirler. Her türlü güvenliğin sağlanması konusunda azami hassasiyet gösterilecektir. Dünya'nın her yerinde bu tip provokasyonlar oluyor. Türkiye güvenli bir ülkedir. En yakın zamanda bu saldırının arkasında kim var açığa çıkacak." dedi.

.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...