Tgrt Haber
24 Mart 2017 17:12

Aktay: Ülkemizi yalnız bıraktılar

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Aktay, Avrupa'yı eleştirerek, "PKK konusunda ülkemizi yalnız bıraktılar. Zannettik ki Kürt meselesi konusunda farklı demokrasi anlayışına sahiptirler ama baktık FETÖ'ye de sahip çıkıyorlar." dedi.

Aktay: Ülkemizi yalnız bıraktılar
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay

Siirt'te temaslarda bulunan Yasin Aktay, AK Parti Pervari İlçe Başkanlığınca parti binası önünde düzenlenen halka buluşma etkiliğinde, Avrupa'nın terörle mücadelede Türkiye'yi yalnız bıraktığını söyledi.

"PKK konusunda ülkemizi yalnız bıraktılar. Biz zannettik ki Türkiye'deki Kürt meselesi konusunda biraz daha farklı demokrasi anlayışına sahiptirler ama baktık FETÖ'ye de sahip çıkıyorlar." diyen Aktay, Avrupa'nın övündüğü, kendine mal ettiği demokrasi, insan hakları, özgürlük gibi bütün değerleri Türkiye hükümeti olarak AK Parti hükümetinin savunduğunu aktardı.

"Her girdiğimiz yerden DEAŞ siliniyor

FETÖ'ye karşı Almanya'nın tutumunu eleştiren Aktay, "Görüyorsunuz FETÖ'cülerin hepsi oraya sığındılar." diye konuştu.

Aktay, "İslam dünyasını vahşi, terörist ve terörle iç içe göstermeye çalışıyorlar. DEAŞ ile mücadele ettikleri de yok. DEAŞ'a doğru dürüst, etkili bir kurşun sıkmış değil. Her girdiğimiz yerden DEAŞ siliniyor. PYD bizi güya DEAŞ ile iş birliği içinde olmakla suçluyor. Bir baktık DEAŞ ile PYD canciğer perde arkasında. Bunların hepsi maşadır. Bölgede büyük ülke istemiyorlar. Bunların kovanına çomak sokabilen tek ülke Türkiye'dir. Onun için Türkiye'yi dört bir koldan tehdit etmeye çalışıyorlar ama edemeyecekler." ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...