Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Ekim 2015 16:29

Alışveriş merkezinde canına kıydı

AİLE ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı Kırıkkale Kız Yetiştirme Yurdu'nda barınan 15 yaşındaki Dilan Adlin, gittiği alışveriş merkezinin içinde 3'üncü katından atlayarak yaşamına son verdi.

Alışveriş merkezinde canına kıydı
dilan adlin,

Olay, Kırıkkale şehir girişinde bulunan bir alışveriş merkezinde bugün saat 11.30 sıralarında meydana geldi. Anne ve babası boşanan, kendisi de Kırıkkale Kız Yetiştirme Yurdu'nda barınan Dilan Adlin, gittiği 6 katlı alışveriş merkezinin 3'üncü katından çevredekilerin şaşkın bakışları altında korkuluğu aşıp, kendini boşluğa bıraktı. Beton zemine çakılan Dilan Adlin, ağır yaralandı. Çağrılan ambulansla Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Dilan Adlin, burada doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.
Alışveriş merkezindeki görgü tanıkları, genç kızın yemek yerken bir yandan cep telefonuyla bağırarak konuştuğunu, daha sonra öfkeyle kalkıp, kendisini boşluğa bıraktığını söyledi. Dilan'ın canına kıyma nedeni henüz belirlenemezken, polis çok yönlü soruşturma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...