Tgrt Haber
26 Ağustos 2015 01:18

Ambulansla otomobil birbirine girdi

Adıyaman'dan İstanbul'a hasta sevki yaptıktan sonra dönen ambulans, Kahramanmaraş'ta otomobille çarpıştıktan sonra devrildi. Kazada otomobil sürücüsü Yakup Gül öldü, 5 kişi de yaralandı.

Ambulansla otomobil birbirine girdi
ambulans, kaza,

Kaza, gece saatlerinde Kahramanmaraş-Gaziantep karayolundaki Arsan Kavşağı'nda meydan geldi. Adıyaman'ın Kahta İlçesi'nden bir hastayı İstanbul'a götürdükten sonra dönüş için yola çıkan Halil Göçan yönetimindeki 02 HD 112 plakalı ambulans, Yakup Gül'ün kullandığı 27 AP 099 plakalı otomobille çarpıştıktan refüje çarpıp devrildi. Kazada sürücüler Halil Göçan ve Yakup Gül ile ambulanstaki sağlık görevlileri Yusuf Sinci, Mustafa Zaric, otomobilde bulunan Nurgül Gül ve Hatice Gül yaralandı. Araçların kullanılamaz hale geldiği kazada yaralanan 6 kişi, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından ambulanslarla kentteki hastanelere taşındı. Yaralılardan otomobil sürücüsü Yakup Gül, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...