Tgrt Haber
08 Şubat 2016 15:44

Ankara ve İstanbul'da trafik kazaları

Ankara ve İstanbul'da meydana gelen kazalarda 5 kişi yaşamını yitirdi

Ankara ve İstanbul'da trafik kazaları
istanbul, ankara, kaza,

İstanbul'daki Kaza, Arnavutköy Boğazköy Yolu üzerinde meydana geldi. Sürücüsünün hatalı sollama yaptığı iddia edilen bir otomobil karşı şeritten gelen bir hafriyat kamyonuyla kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmasının etkisiyle yolun dışına savrulan otomobildeki 7 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan 2 kişinin kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.

Olay yerine sevk edilen polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

ANKARA'DAKİ KAZADA DA 3 KİŞİ ÖLDÜ

Alınan bilgiye göre, Ankara'dan Gölbaşı istikametine giden Burak Okuşoğlu (22) yönetimindeki 06 BU 1886 plakalı hafif ticari araç, Karaoğlan Kavşağı'nda kontrolden çıkarak köprü inşaatı için kazılan çukura düştü.

Sürücü ile İdris Kütük (23) ve Kübra Aydın (19), kaza yerinde hayatını kaybetti. Cenazeler, otopsi yapılmak üzere Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Gece saatlerinde meydana gelen kazanın, köprü inşaatında çalışan işçiler tarafından sabah fark edilerek ilgili birimlere iletildiği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...