Tgrt Haber
04 Mart 2018 11:37

Ankara’da drift çılgınlığı kötü bitti: 1 yaralı

Ankara Yenimahalle'de cadde ortasında drift tabir edilen tehlikeli hareketleri yapan araçlardan biri, gösteriyi izleyen gence çarptı.

Ankara’da drift çılgınlığı kötü bitti: 1 yaralı
ankara,,drift,,araba,

Olay, akşam saatlerinde Yenimahalle'de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; İvedik'teki bir sanayi bölgesinde araçlarıyla birlikte toplanan şahıslar, drift yapmaya başladı. Cadde üzerinde araçlar sıfır çizerken, etrafta toplanan vatandaşlar da bu tehlikeli eğlenceyi izlemeye koyuldu. İki otomobil meydanda dönerken, sürücüsünün bir anlığına kontrolünü kaybettiği araç, kalabalığın üzerine doğru savruldu. Aniden üzerine gelen araçtan kaçamayan bir gence otomobil çarptı.
Çarpmanın etkisiyle yere yığılan genç yaralanırken, panikleyen araç sürücüsü de drift yapmayı bırakarak caddeyi terk etti. Çevredeki diğer izleyiciler yaralı gencin yardımına koştu. Tüm o anlarsa cep telefonuyla sosyal medyadan canlı yayınlandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...