Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Haziran 2015 17:21

Antalya'da otel yangını

Ankara’nın Ulus semtinde bir otelde yangın çıktı. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, sokakta park halindeki araç nedeniyle geçemeyince yangına müdahale için çekici bekledi.

Antalya'da otel yangını
antalya, otel yangını,

Ulus semti Soğukkuyu Sokak'ta bir otelde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını fark eden otel görevlileri hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Bölgeye gelen itfaiye araçlarından birisi sokağın arka tarafından yangına müdahale etmeye başladı. Yangının büyük olması nedeniyle ekipler bir itfaiye aracıyla daha yangına müdahale etmek istedi.
Sokağın ön tarafından yangına müdahale etmek isteyen ikinci itfaiye aracına sokak üzerinde park halinde duran araç engel çıkardı. İtfaiye ekipleri iki ekiple yangına müdahale etmek için aracın çekici tarafından sokaktan kaldırılmasını bekledi. Sokağa gelen çekici aracı bulunduğu yerden kaldırınca ikinci itfaiye aracı da yangına müdahale etmeye başladı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, alevler ekiplerin uzun uğraşları sonunda kontrol altına alındı.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.  

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...