Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Ekim 2018 13:46

Apple yeni iPad ve Mac modelleri ne zaman tanıtılacak? Yeni iPad ve iMac çıkacak mı ne zaman?

Apple’ın yeni iPad ve Mac modellerini tanıtacağına dair bir çok söylenti yayılmıştı. Yeni iPad ve Mac için söylentiler kısmen de olsa doğru çıktı. Cupertino merkezli şirket, yeni nesil iPad ve Mac cihazlarını tanıtacağı tarihi sonunda açıkladı. İşte iPad ve Mac çıkacak mı ne zaman? sorusunun cevabı...

Apple yeni iPad ve Mac modelleri ne zaman tanıtılacak? Yeni iPad ve iMac çıkacak mı ne zaman?
yeni ipad,yeni mac

Apple yeni iPad ve Mac modelleri ne zaman tanıtılacak? tarih resmen belli oldu. iPad ve Mac çıkacak mı ne zaman? Apple geçtiğimiz gün ilgili mecralara gönderdiği davetiyede, 30 Ekim’de New York’ta bulunan Brooklyn Müzik Akademisi’nde düzenleyeceği etkinliği işaret etti. Bu etkinlikte uzun bir süredir merakla beklenen yeni nesil iPad modelleri açığa çıkacak.

Elbette Apple davetiyede tanıtacağı ürünlerden bahsetmedi. Fakat uzun bir süredir, yeni iPad modellerinin Kasım ayında tanıtılacağına dair dedikodular mevcuttu. Dolayısıyla 30 Ekim’de gerçekleşecek olan etkinlikte, yeni iPad ve Mac modellerinin tanıtılması bizleri için sürpriz olmayacak.

Apple yeni iPad ve Mac modelleri ne zaman tanıtılacak? Yeni iPad ve iMac çıkacak mı ne zaman?

Cupertino merkezli şirketin 30 Ekim’de 2 farklı iPad modeli tanıtması bekleniyor. Mac tarafında ise MacBook Air modelinin yeni bir tasarımla kullanıcılara sunulacağı söylentileri mevcut. Bazı kesimlere göre yeni nesil MacBook Pro’da kullanılan touch bar, MacBook Air için de gelecek. Elbette bunlar şimdilik söylentiden ibaret.

Apple’ın etkinliğiyle ilgili bir diğer konu da yeni nesil Apple Pencil ve AirPods. Apple’ın kalem ve kulaklık aksesuarlarını bir sonraki nesle taşıyacağı belirtiliyor. Sonuç olarak bekleyip göreceğiz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...