Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Mart 2015 09:54

Asker cinnet getirdi, 1 şehit, 1 yaralı

İzmir’de cinnet getiren asker, 2 silah arkadaşını ağır şekilde yaraladı. Yaralı askerlerden biri şehit oldu.

Asker cinnet getirdi, 1 şehit, 1 yaralı
asker cinnet, cinnet getiren asker, izmir asker

İzmir Çiğli 2'nci Ana Jet Üs Komutanlığı'nda vatani görevini yapan bir asker, iddiaya göre tartışma sonrası cinnet getirdi ve iki arkadaşını vurdu. İki askerden Hakan Ertürk kaldırıldığı hastanede şehit oldu.
Olay, sabah saatlerinde Çiğli ilçesindeki Çiğli 2'nci Ana Jet Üs Komutanlığı’nda meydana geldi. Askeri kışlada, iddialara göre, vatani görevini yapan askerler arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma sonrası sinirine hakim olamayan ve cinnet getiren A.K, silah arkadaşları M.Z ve Hakan Ertürk’ü silahıyla yaraladı. Ağır yaralanan askerlere ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Durumu ağır olan askerler, olay yerine gelen ambulanslarla Karşıyaka Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sağlık durumu kritik olan Hakan Ertürk, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şehit askerin memleketinin Kars olduğu öğrenilirken, ağır yaralı asker M.Z’nin de sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.
Cinnet getiren asker gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...