Tgrt Haber
05 May 2016 01:56

Askeri helikopter hayati tehlikesi olan bebek için havalandı

Tunceli'de, akciğerlerinde gelişim eksikliğiyle dünyaya gelen ve hayati riski bulunan bebeği, İl Jandarma Bölge Komutanlığı helikopteri, tedavi görmesi için Elazığ'a götürdü.

Askeri helikopter hayati tehlikesi olan bebek için havalandı
askeri helikopter, bebek,

Tunceli'de, 37 haftalıkken dünyaya gelen ve akciğerlerindeki sorun nedeniyle hayati tehlikesi bulunan bir bebek, İl Jandarma Bölge Komutanlığına ait helikopter aracılığıyla Elazığ'a sevk edildi.

Tunceli Valiliğinden yapılan açıklamada, Tunceli Devlet Hastanesinde, Bağcı ailesinin bebeklerinin, 37 haftalıkken bin 960 gram olarak dünyaya geldiği belirtildi.

Akciğerlerindeki gelişim geriliği, buna bağlı olarak da solunum cihazı ile yoğun bakım ünitesi desteğine ihtiyacı bulunan bebeğin hayati riskinin bulunduğu belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bebeğimiz, Tunceli Devlet Hastanesi nezaretinde ve İl Jandarma Bölge Komutanlığımızca sağlanan helikopterle gece geç saatlerde Elazığ'a sevk edilmiştir. Bugün itibariyle bebeğin genel sağlık durumunun iyi olduğu bilgisi alınmış olup, bebeğimize acil şifalar dileriz. Zor zamanlarda her zaman vatandaşlarımızın yanında yer alan Tunceli Jandarma Bölge Komutanlığımız, güvenlik birimlerimiz ile azimle çalışan Tunceli Devlet Hastanesi yetkilileri ve doktorları bundan böyle de vatandaşlarımızın hizmetinde ve zor zamanlarında yanlarında olmaya devam edecektir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...