Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 May 2015 02:08

Atış poligonundaki yangına TOMA'lı müdahale

Şanlıurfa'da, Emniyet Müdürlüğü'nün Atış Poligonu yakındaki arazide otların tutuşmasıyla başlayan yangın endişeye yo laçtı.

Atış poligonundaki yangına TOMA'lı müdahale
şanlıurfa, atış, poligon,

Rüzgarın etkisiyle yayılan yangının Atış Poligonu'nun çevresindeki ağaçlık alana sıçramaması için toplumsal müdahalelerde kullanılan TOMA'lar da söndürmeye yardım etti. 2 itfaiye erinin dumandan etkilendiği yangın, kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Merkez Haliliye İlçesi'ne bağlı Sırrın Mahallesi'nde Emniyet Müdürlüğü Atış Poligonu yakınındaki bir arazide akşam saatlerinde kuru otların bilinmeyen nedenle tutuşmasıyla yangın başladı. Rüzgarın etkisiyle çevreye yayılarak büyüyen yangına ihbar üzerine bölgeye sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti. Bölgeye yakın mesafede bulunan Atış Poligonu çevresindeki ağaçlara sıçramaması için yangına polisin toplumsal olaylarda kullandığı TOMA'lardan da su sıkılarak müdahale edildi. 2 itfaiye erinin dumandan etkilendiği ve bölgedeki elektriklerin kesildiği yangının kontrol altına alınma çalışmaları sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...