Tgrt Haber
14 Temmuz 2017 14:23

AYSO heyeti İzmir Serbest Bölgeyi ziyaret etti

Aydın Sanayi Odası (AYSO) heyeti, İzmir Serbest Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

AYSO heyeti İzmir Serbest Bölgeyi ziyaret etti
ayso heyeti,,ali azgın,

AYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salih Fahlioğulları, Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Yılmaz ve Genel Sekreter Kerem Öden, Menemen’deki İzmir Serbest Bölgesi Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Ziyarette AYSO heyetini Menemen Ticaret Odası Meclis Başkanı ve İzmir Serbest Bölgesi Kurucu Ortağı Ali Azgın, Menemen Ticaret Odası Meclis Başkan Vekili Erkan Çoban ve Mali Müşavir Ümit Biçgel karşıladı.
Menemen Ticaret Odası Meclis Başkanı Ali Azgın, İzmir Serbest Bölgesinin kuruluşu, mevcut durumu, yatırımcılar ve faaliyetteki firmalar hakkında Aydın Serbest Bölge (AYSER) çalışmalarına ışık tutacak önemli bilgiler verdi. AYSO heyeti, Ekonomi Bakanlığı İzmir Serbest Bölge Müdürü Mehmet Sivri’yi ziyaret ederek, Serbest Bölgeler mevzuatı ve AYSER’in kuruluş çalışmaları hakkında karşılıklı değerlendirmeler yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...