Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Şubat 2016 19:04

Ayyıldız Tim bu kez Mahmut Toğrul'u hackledi

Ünlü Türk hacker grubu Ayyıldız Tim, HDP milletvekillerine karşı başlattığı siber saldırılara devam ediyor. Ayyıldız Tim bu kez Mahmut Toğrul'u hackledi.

Ayyıldız Tim bu kez Mahmut Toğrul'u hackledi
ayyıldız tim, hdp, hack, mahmut toğrul,

Ayyıldız Tim, HDP'li vekillere karşı başlattığı siber saldırılara devam ediyor. Hacker grubunun hedefinde bu kez HDP Gaziantep Milletvekili Mahmut Toğrul vardı. Toğrul'un hesabını hackleyen Ayyıldız Tim, önce Mahmut Toğrul'un adıyla partisinden istifa ettiğini, HDP'ye ağır ithamlar içeren bir yazıyla paylaştı. Daha sonra ise hesabın hacklenmediğini belirttiler, hemen ardındansa yine Toğrul'un kendi ağzıyla AK Parti ile görüşmeler yaptığını ve istifasının ardından AK Parti'ye geçeceğini söylediler. Bu sırada Mahmut Toğrul ise Facebook hesabından, Twitter hesabının hacklendiğini, yazılanların hiç birine itibar edilmemesi gerektiğini duyurdu.

GÜNDÜZ BARIŞ PANELİNE KATILDI AKŞAM HACKLENDİ

Sabah saatlerinde Düztepe Cemevi'nde düzenlenen Barış Paneli'ne katılan Mahmut Toğrul'un akşam saatlerinde Ayyıldız Tim Twitter hesabını hackledi. Detaylara TGRT Haber'den Semih Bişkin ulaşırken, HDP Gaziantep Milletvekili Mahmut Toğrul Facebook hesabından hesabın hacklendiğini ve yazılanlara itibar edilmemesi gerektiğini duyurdu. Ayyıldız Tim'den yapılan açıklamada ise, 'Saldırılarımız devam edecek, tüm ekiplerimizle bu işe ağırlık vermiş durumdayız' dediler.

Ayyıldız Tim geçtiğimiz günlerde, HDP Eş Başkanı Figen Yüksekdağ'ın resmi Facebook hesabı başta olmak üzere HDP Van Milletvekili Lezgin Botan'ın da sosyal medya hesaplarını hacklemişti. İşte HDP Gaziantep Milletvekili Mahmut Toğrul'un Twitter hesabından atılan o tweetler;

Kaynak: TGRT Haber - Semih Bişkin

Ayyıldız Tim bu kez Mahmut Toğrul'u hackledi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...