Tgrt Haber
18 May 2015 19:57

Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na övgü

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun okul arkadaşı olduğunu da açıklarken, "Kılıçdaroğlu çok sağlam bir bürokrattır. Çalışırken okuyan birisiydi" dedi.

Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na övgü
bahçeli, galatasaray, şampiyon,

NTV yayınında soruları cevaplayan Devlet Bahçeli, 7 klasik otomobilden oluşan bir koleksiyonu olduğunu söyledi. Siyasi rakiplerini tanımlaması istenen Bahçeli, "Davutoğlu fazla konuşuyor az konuşmasını tavsiye ediyorum. Kılıçdaroğlu çok sağlam bir bürokrattır, kendisi okul arkadaşımdı. Çalışırken okuyan birisiydi. Demirtaş öne çıkarılmaya çalışılan biridir. Siyasi düşüncesini tasvip etmem mümkün değil" diye konuştu.

Bahçeli, "Cep Telefonu kullanır mısınız" sorusuna ise, "Özel kalemim kullanıyor, o yüzden dinlenme şansı çok düşük olan birisiyim" cevabını verdi.

Beşiktaş taraftarı olduğu bilinen Bahçeli'ye şampiyonluk yarışı da soruldu MHP lideri, "Gönlüm BJK'nin şampiyon olmasından yana ama görünen Galatasaray" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...