Tgrt Haber
04 Mart 2017 22:18

Bakan Albayrak: Az konuşacağız çok çalışacağız

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, "Az konuşacağız, çok çalışacağız. Taş üstüne taş koyacağız, laf üstüne laf değil." dedi.

Bakan Albayrak: Az konuşacağız çok çalışacağız
bakan albayrak, tekirda,

Albayrak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı Tekirdağ  Valilik Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreni öncesindeki selamlama  konuşmasında, Tekirdağ'a çok büyük bir açılış zincirinin törenini yapmak için  geldiklerini anlattı.

AK Parti iktidarının Türkiye'de önemli icraatlarda bulunduğunu ifade  eden Albayrak, "AK Parti iktidarı ve icraatlarını biliyorsunuz. Az konuşacağız,  çok çalışacağız. Taş üstüne taş koyacağız, laf üstüne laf değil." dedi.

16 Nisan'da gerçekleşecek halk oylamasının Türkiye'nin geleceği için  çok önemli olduğunu ifade eden Albayrak, şöyle konuştu:

'Elhamdülillah bugün yine çok büyük eserleri kazandırdığımız önemli  bir açılış için buradayız ancak,  bugün çok daha önemli bir şey için, Türkiye'nin  geleceği ve bekası için hayati bir önem taşıyan, aynı zamanda Türkiye'nin ve  bölgenin kaderini çok ama çok önemli bir şekilde etkileyecek olan 16 Nisan  referandumu noktasında da sizinle buluşmuş durumdayız. 15 senede  Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye'yi muasır medeniyetler noktasına taşımak  için çok çalışıyoruz."

Albayrak'ın "Şimdi 15 Temmuz'da ülkemizi bölmeye, yıkmaya çalışan tüm  bu terör örgütlerine, tüm bu bölücü yapılara karşı ne diyeceğiz, tek millet için  ne diyeceğiz, tek bayrak için ne diyeceğiz, tek vatan için ne diyeceğiz, tek  devlet için ne diyeceğiz?" diye sorması üzerine vatandaşlar "Evet" yanıtını  verdi.

Bakan Albayrak, konuşmasını "Elhamdülillah Tekirdağ 'Evet' diyor"  diye  tamamladı.

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı  Kadir Albayrak ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, FETÖ'nün darbe girişiminde  demokrasiden yana tavır sergileyen Tekirdağ'da ağırlamaktan onur duyduklarını  kaydetti.

Kadir Albayrak'ın konuşması sırasında vatandaşlar sık sık "Başkan  Erdoğan" ve "Recep Tayyip Erdoğan" sloganları attı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...