Tgrt Haber
03 Mart 2016 17:51

Başbakan Davutoğlu sözünü tuttu

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bingöl ziyaretinde Sevgi Evlerinde satranç oynayıp sohbet ettiği Erkan Koşar'ın istediği oyun konsolunu gönderdi.

Başbakan Davutoğlu sözünü tuttu
başbakan davutoğlu, konsol, oyun,

Eşi Sare Davutoğlu ile birlikte Bingöl'de sevgi evinde kalan çocuklarla bir araya gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu burada 8'inci sınıf öğrencisi Erkan Koşar ile satranç oynadı. Kurum içi turnuvada derecesi bulunan 8'inci sınıf öğrencisi Erkan Koşar oyunu zor da olsa kazanırken, galibiyetini Davutoğlu'na sarılarak kutladı.

Bingöl'e 27 Şubat Cumartesi günü giderek toplu açılış törenine katılan ve daha sonra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evlerini ziyaret eden Başbakan Davutoğlu, burada satranç oynadığı Koşar'ın kendisinden istediği oyun konsolunu gönderdi.

Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, Başbakan Davutoğlu'nun gönderdiği cihazı Koşar'a teslim etti. Hediyeyi alan Koşar, Başbakan Davutoğlu'na teşekkür ederek, “PlayStation oynamayı çok seviyordum. Başbakanımız ile satranç oynadığımızda kendisinden istedim. Bana PlayStation gönderdiği için Başbakanımıza çok teşekkür ediyorum. Başbakanı çok seviyorum" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...