Tgrt Haber
17 Nisan 2015 18:06

Başbakan Davutoğlu ve Kadir Topbaş yeni metroyu açacak

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, pazar günü Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılacağı törenle Etiler metro hattının açılışını yapacaklarını açıkladı.

Başbakan Davutoğlu ve Kadir Topbaş yeni metroyu açacak
etiler metrosu, kadir topbaş, başbakan davutoğlu,

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen AK Parti İstanbul Milletvekili Adayları Tanıtım Toplantısı'na katıldı. Burada açıklama yapan Topbaş, 7 Haziran seçiminin önemine değindi. Topbaş, "Önümüzde Türkiye'nin kaderinin masaya yatırıldığı bir seçim var. Bambaşka bir seçim. İstanbul gibi Türkiye'nin aynası, Türkiye'nin lokomotifi olan bu şehirdeki siyaset Türkiye'yi etkileyecektir. Kol kola girerek destanlar yazdık. İnsan her şeyi affeder ama adam yerine koyulmamayı affetmez anlayışıyla hizmetlerimizi sürdürmekteyiz" dedi.

ETİLER METROSU AÇILIYOR

Etiler metro hattının açılış müjdesini veren Topbaş, "Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da katılımıyla pazar günü saat 17.00'de Etiler metro hattının açılışını yapacağız. Her gün yeni bir hat, yeni bir hizmet bizim işimiz. Bunların açılışına yetişemiyoruz. Yarıştan sonra da koşan atlarız" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...