Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Ağustos 2017 17:24

Batman şehitleri törenle memleketlerine uğurlandı

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Gürcan Kepekçi'nin 3 yaşındaki oğlu babası için dua etti

Batman şehitleri törenle memleketlerine uğurlandı
batman şehitleri,,şehit jandarma

Batman'da terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar sırasında, teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcıya (EYP) basarak şehit olan iki askerin cenazeleri, düzenlenen törenle memleketlerine uğurlandı. 
Sason Kozluk ilçeleri arasında terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen 'Şehit Uzman Jandarma Ali Gülnar-7' operasyonunda teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcıya basarak şehit olan iki asker için Orgeneral Hulusi Sayın Kışlası'nda tören düzenlendi. Törende konuşan Alay Komutanı Mustafa Bakçepınar, terörle mücadelede kararlılık vurgusu yaptı. Konuşmanın ardından şehitlerin öz geçmişleri okundu, dua edildi.
Törene katılan şehit Jandarma Uzman Çavuş Gürcan Kepekçi'nin eşi Yasemin Kepekçi, kadın askerler tarafından teselli edilirken, 3 yaşındaki oğlu Efe Kepekçi de elindeki oyuncağı ile şehit babası için dua etti. Törenin ardından şehit Jandarma Uzman Çavuş Gürcan Kepekçi'nin cenazesi memleketi Kahramanmaraş'a, şehit Jandarma Uzman Onbaşı Şahan Sezer'in cenazesi ise memleketi Samsun'un Bafra ilçesine gönderildi.
Törene Batman Valisi Ahmet Deniz, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Bakçepınar, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...