Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 May 2017 20:03

Batman’da bombalı tuzak: Yaralılar var

Batman’ın Kozluk ilçesi Yedibölük köyü mevkiinde, teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının, karakola malzeme götüren ve içerisinde sivillerin bulunduğu otomobilin geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı.

Batman’da bombalı tuzak: Yaralılar var
batman, bomba, tuzak

Olay, Kozluk ilçesi Yedibölük Köyü mevkiinde, saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, teröristler tarafından daha önceden yola tuzaklanan el yapımı patlayıcı, köy karakoluna malzeme taşıyan sivil otomobilin geçişi sırasında infilak ettirildi. Patlamada, araçta bulunan İdris Yüksel (26) olay yerinde hayatını kaybetti, İlyas Çetinbaş (45) ise ağır yaralandı. Durumun öğrenilmesi üzerine olay yerine güvenlik güçleri ve ambulanslar sevk edildi. Yaralı Çetinbaş, ambulansla götürüldüğü Kozluk Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Bölgede geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.  

Valilikten sivil araca saldırı açıklaması

Batman Valiliği, Kozluk ilçesinde bir kişinin hayatını kaybettiği, bir kişinin de yaralandığı saldırının ardından geniş çaplı operasyon başlatıldığını duyurdu.
Batman Valiliğinden yapılan açıklamada, “Saat 18.00 sıralarında, Kozluk ilçesi Gümüşörgü karayolu Bölükkonak köyü çıkışında bölücü terör örgütü mensuplarınca önceden yola döşenen mayın/EYP düzeneğinin sivil bir aracın yoldan geçişi sırasında patlatılması sonucu araçta bulunan bir vatandaşımız hayatını kaybetmiş, bir vatandaşımız ise ağır yaralanmıştır. Olay ile ilgili olarak geniş çaplı operasyon başlatılmıştır” denildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...