Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Haziran 2017 20:03

Bebek çoraplarının içinden bakın ne çıktı

İstanbul Beyoğlu'nda, çok sayıda adrese uyuşturucu operasyonu düzenlendi.

Bebek çoraplarının içinden bakın ne çıktı
bebek çorabı, uyuşturucu,

Aramalarda, uyuşturucu hap ve bir miktar esrar maddesi ele geçirilirken, 2 kadın gözaltına alındı. Kadınların uyuşturucu maddelerin bir kısmını bebek çorabında sakladığı görüldü. Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ve Narkotik Suçlarla Mücadele Müdürlüğüne bağlı ekipler, Tarlabaşı ve Hacıahmet Mahallesi'nde daha önceden belirlenmiş olan 6 ayrı adrese eş zamanlı olarak operasyon düzenledi. Habertürk Haber Merkezi'nden Akıncan Abadan'ın haberine göre, savcılık kararı ile yapılan baskında, bir miktar esrar ve çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirildi.

Operasyonda, üzerinde uyuşturucu madde bulunan 2 kadın, gözaltına alındı. Kadınların uyuşturucu maddelerin bir kısmını bebek çorabı içinde sakladığı belirlendi. Güven Timleri, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Motorize Polis Ekipleri'nin de katıldığı operasyona, bir polis helikopteri de havadan destek verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...