Tgrt Haber
17 Şubat 2017 22:33

Bekir Bozdağ: 'Şanlıurfa'daki terör saldırısının hedefi...'

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Şanlıurfa Viranşehir'de hakim ve savcı lojmanlarını hedef alan bombalı saldırıyla ilgili açıklama yaparak "Saldırıyı lanetliyorum, terörle mücadelemizi zaafa uğratamayacaklar" dedi.

Bekir Bozdağ: 'Şanlıurfa'daki terör saldırısının hedefi...'
bekir bozdağ,şanlıurfa,viranşehir,

Şanlıurfa'daki saldırıya ilişkin açıklamalarda bulunan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Bu terör saldırısı, sadece yargı görevi yapanlara değil aynı zamanda hukuka, adalete, milletimize, devletimize ve birliğimize yapılmıştır" dedi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Şanlıurfa'daki saldırıya ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Bozdağ, şu paylaşımlarda bulundu.
"Şanlıurfa Viranşehir'de hakim,savcı ve zabıt katiplerine dönük terör saldırısını,bu saldırıyı yapanları/yaptıranları şiddetle lanetliyorum. Yaralılara acil şifalar diliyorum. Yargı camiamıza büyük geçmiş olsun.

Bu terör saldırısı, sadece yargı görevi yapanlara değil aynı zamanda hukuka, adalete, milletimize, devletimize ve birliğimize yapılmıştır. Hiçbir terör örgütü/terör saldırısı, Türkiye'nin terörle mücadelesini zaafa uğratamayacaktır. Terörle, kararlı/etkin mücadelemiz sürecektir.

Hakim ve savcılar ile onlara yardımcı adli görevliler, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da adaleti ayakta tutmaya devam edecektir."

Bekir Bozdağ'ın tweet'leri...
 

Bekir Bozdağ: 'Şanlıurfa'daki terör saldırısının hedefi...'

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...